Är du intresserad av vår studiecirkel, hör av dig så berättar vi mer om utbildningen! Vi tar emot intresseanmälningar löpande och ger information om kommande studiecirklar.

Kontakta oss på 0612 - 108 28

 

 

 

Är du och din arbetsplats intresserad av en kostnadsfri föreläsning om våld i nära relationer, hedersrelaterat våld och att leva med skyddade personuppgifter mm? Kontakta oss för mer information och bokning! 0612-108 28 eller maila till: info@kvinnojourenkramfors.se

 

 

NYHET!

Efterhjälpsgrupp

Har du varit i kontakt med oss eller en annan kvinnojour för egna skäl eller genom att hjälpa någon i din närhet?

 

Vi planerar nu en efterhjälpsgrupp och söker dig som i grupp vill dela dina erfarenheter. Vid träffarna kan du få hjälp, möjlighet att diskutera i grupp och även möjlighet att ställa frågor till exempelvis kurator, socialtjänst, sjukvårdspersonal eller liknande.

 

  • Hur går jag vidare, varför känns det så här?
  • Vilken hjälp finns att få?
  • Dela goda och dåliga erfarenheter.

 

Är du intresserad att delta, anmäl dig till 0612-10828

 

Vill du bli stödmedlem?

Kostnaden är 100 kr och sättes in på PG 146329-8

Vill din förening, församling eller ditt företag stötta vår förening, vänligen kontakta oss.

GDPR (Dataskyddsförordningen) gäller oss alla! Som betalande medlem i Kramfors kvinnoforum förekommer du med namn och adress i vårt medlemsregister. Dina uppgifter förvaras på ett säkert sätt så att inga obehöriga får åtkomst till dem, men vill du ha mer information eller inte förekomma i registret är du välkommen att kontakta oss. Ring: 0612- 108 28.